NEWSLETTER

Prijavite se i dobićete besplatan VODIČ ZA DEKORACIJU DOMA, kao i Marine savete, aktuelne omiljene stvari i ideje za uređenje doma u svom inboxu.

USLOVI KORIŠĆENJA

UVOD

U daljem tekstu su definisani uslovi saradnje između Marina ENTERIJERNICA i korisnika usluga, posetioca web sajta i drugih koji žele da pristupe usluzi ili da je koriste.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja:

(“Uslovi”, “Uslovi korišćenja”) pre korišćenja sajta www.marinaenterijernica.rs (“Usluga”) kojim upravlja Marina ENTERIJERNICA (“mi”, “nas” ili “naše”).

KORIŠĆENJE USLUGA I PRISTUP VEB SAJTU

Pristupanjem i korišćenjem veb sajta www.marinaenterijernica.rs, ili koristeći bilo koju uslugu koju nudimo, pristajete na poštovanje i prihvatanje uslova korišćenja koji su opisani u nastavku. ukoliko se ne slažete sa ovim odredbama i uslovima korišćenja, molimo vas da se suzdržite od korišćenja našeg veb sajta ili naših usluga.

OPŠTE ODREDBE

Ovi Uslovi korišćenja su sastavni deo Marina ENTERIJERNICA i kao takvi predstavljaju ugovor između Marina ENTERIJERNICA, registrovan u Republici Srbiji sa matičnim brojem 64731238 i poreskim brojem 110211245, i korisnika naših usluga, posetioca sajta i svih onih koji žele da pristupe usluzi Marina ENTERIJERNICA.

Ovim ugovorom se utvrđuju prava i obaveze u vezi sa korišćenjem sajta www.marinaenterijernica.rs i naših usluga.

PRIHVATANJE PONUDE

Prihvatanje ponude tekst

GARANCIJA I VLASNIŠTVO

Garancija i vlasništvo tekst

PLAĆANJE I DEPOZIT

Plaćanje i depozit tekst

POVERLJIVE INFORMACIJE

Marina ENTERIJERNICA ne želi preko svog veb sajta da dobija poverljive informacije, te da bi se one klasifikovale kao poverljive neophodno je potpisati ugovor o poverljivosti u kom će biti sve jasno definisano. Marina ENTERIJERNICA će svakoj osobi pružiti punu podršku zaštiti prava ličnosti, prava na privatnost, imovinu i intelektualnu svojinu.

KORIŠĆENJE NAŠEG SAJTA I ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Ne postoji nikakva naplata za pristup sajtu, osim ukoliko postoji vaša obaveza da platite cenu komunikacione veze (interneta) koju ste koristili da biste posetili sajt. Pristupate veb sajtu na sopstvenu odgovornost. Naše usluge su namenjene isključivo punoletnim osobama. Vaš pristup sajtu može biti onemogućen, ograničen ili ukinut bilo kada ukoliko se primeti zloupotreba sajta sa vaše strane na bilo koji način. Ne možemo garantovati da će stranica biti prikazivana bez grešaka i da će data-centar uvek obezbediti raspoloživost iste. Sadržaj na veb sajtu se može promeniti bez prethodne najave.

Marina ENTERIJERNICA neće biti ni na koji način odgovorna za bilo kakvu netačnost ili grešku u vezi sa informacijama i materijalima koji su pronađeni i objavljeni. Neovlašćena upotreba veb sajta, narušavanje bezbednosti, zloupotreba pristupnih podataka može dovesti do potraživanja štete i-/ ili će biti krivično delo kažnjivo prema važećem krivičnom zakonu.

AUTORSKA PRAVA I INTELEKTUALNA SVOJINA

Nije dozvoljeno kopiranje i zloupotreba informacija na našem veb sajtu, kao ni materijala sa istog. Ne smete da reprodukujete ili distribuirate na bilo koji način informacije preuzete sa našeg veb sajta, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku, video, kod i-/ ili softver bez našeg prethodnog pisanog pristanka. Ukoliko postoji dugme za deljenje sadržaja, moguće je izričito na taj način deliti sadržaj.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

Marina ENTERIJERNICA može izmeniti uslove korišćenja u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Za sva pitanja ili nedoumice kontaktirajte nas na info@marinaenterijernica.rs.