NEWSLETTER

Prijavite se i dobićete besplatan VODIČ ZA DEKORACIJU DOMA, kao i Marine savete, aktuelne omiljene stvari i ideje za uređenje doma u svom inboxu.

e-SAVETI

CENA OD 25€

Pošaljite pitanje ili dilemu vezano za svoj enterijer, a mi ćemo vam poslati odgovor, savet, preporuku za dalje, uz primere sa interneta u kom pravcu ići u okviru naše usluge e-SAVETI. Osim inspirativnih primera, za vas možemo odabrati i do 5 proizvoda koji su potrebni da bi vaš prostor bio potpuno završen i baš onakav kako ste ga zamišljali. 
Kako možemo da vam pomognemo?

e-SAVETI U PAR KORAKA

01

FOTOGRAFIŠITE

Pre popunjavanja našeg upitnika – fotografišite svoju prostoriju, odnosno kutak na koji se vaša pitanja odnose.

02

UPITNIK

Popunite naš upitnik za online savete i sačekajte da vam stigne potvrda o prijemu (potvrda stiže u roku od 1-2 radna dana). Tu ćete dobiti sve informacije u vezi saradnje, uključujući rok za dobijanje saveta, način uplate i sl.

03

UPLATA

Kada nam potvrdite da vam rok i svi ostali uslovi odgovaraju – šaljemo vam predračun za uplatu. U Marinoj ENTERIJERNICI je plaćanje avansno, a rok za uplatu (za online savete) je jedan radni dan.

04

ONLINE SAVETI

U zakazanom terminu u vaš inbox stižu ONLINE SAVETI. Srećno uređenje i obavezno nam pošaljite fotografije svog prostora nakon primene saveta! 😉

CENA ONLINE SAVETA

70€ /po sobi

FAQS

Sva pitanja moraju da se odnose na istu prostoriju.

Fotografija treba da se odnosi na konkretan kutak za koji vam je potrebna pomoć. Ako je pitanje npr „Šta da stavim na zid iznad sofe?“ – fotografija treba da obuhvati zid iznad sofe, ali i sofu i što više nameštaja u toj prostoriji, kako bismo odredili stil i kolorit koji bi pogodovao vašem prostoru.

Da, u okviru ove usluge dajemo predloge za maksimalno 5 konkretna proizvoda. Dakle, ako imate dilemu npr koju zavesu, tepih i lampu da odaberete – ova usluga će vam rešiti problem. Ako vam je potreban odabir više od 5 proizvoda za uređenje jedne prostorije – pogledajte našu uslugu E-DEKORACIJA.

Kada postavljate pitanja – budite što konkretniji, jer za pitanja „kako urediti ovu prostoriju?“ prava usluga je E-DEKORACIJA ili E-DIZAJN ENTERIJERA, a ne savet. Pitanje može da bude „Kako da unapredim ovu prostoriju?“ ili „Kako da ovaj prostor deluje toplije?“ – ali napominjem da će odgovori na ovakva pitanja biti uopšteni. Dakle, poenta je da ćete na konkretno pitanje dobiti konkretan odgovor i obrnuto.

Savete dobijate u roku od 3 radna dana od uplate. Rok od 3 radna dana izuzetno može biti duži (u saglasnosti sa vama) ukoliko imamo previše poslatih upita u tom periodu. Ako nemamo slobodnih termina za savete u naredna tri radna dana, ponudićemo vam prvi slobodan termin.

Usluga ONLINE SAVETI je opisnog tipa (dakle nema crtanja ni projektovanja sa naše strane), a odgovori su tekstualni, uz inspirativne fotografije sa interneta. Osim inspirativnih fotografija, u okviru ovih saveta možete dobiti i fotografije konkretnih proizvoda sa našeg tržišta, a maksimalan broj ovih proizvoda koje biramo za vas je tri.

Ako ipak želite konsultacije sa članom našeg tima u svom stanu ili putem skype-a sa Marom – zatražite slobodan termin.

Marina-ENTERIJERNICA-konsultacije

e-SAVETI

e-SAVETI

1 PITANJE
25
 • 1 pitanje
 • tekstualni odgovor uz inspirativne primere sa interneta
 • Odabir do 1 proizvoda
 • Rok - 3 radna dana od uplate
 • Plaćanje avansno

e-SAVETI

3 PITANJA
50
 • do 3 pitanja
 • tekstualni odgovor uz inspirativne primere sa interneta
 • Odabir do 3 proizvoda
 • Rok - 3 radna dana od uplate
 • Plaćanje avansno

e-SAVETI

5 PITANJA
70
 • do 5 pitanja
 • tekstualni odgovor uz inspirativne primere sa interneta
 • Odabir do 5 artikla po sobi
 • Rok - 3 radna dana od uplate
 • Plaćanje avansno

ZDRAVO!

Ja sam Mara, a ovo je moj online studio za dizajn i dekoraciju enterijera. Sa svojim timom pomažem svima koji žele lepo dizajniran prostor, a mislili su da to ne mogu da priušte!
Dobrodošli!

NEWSLETTER

Prijavite se i dobićete besplatan e-book i savete iz Enterijernice u svom inbox-u.