NEWSLETTER

Prijavite se i dobićete besplatan VODIČ ZA DEKORACIJU DOMA, kao i Marine savete, aktuelne omiljene stvari i ideje za uređenje doma u svom inboxu.

USLUGE PROMOCIJE (ZA FIRME)

KONTAKTIRAJTE NAS ZA CENU

Ako ste firma, mala ili velika, želite da promovišete proizvod, uslugu, kolekciju – možemo da vam pomognemo, bilo da je u pitanju promocija na našim društvenim mrežama i blogu bilo da je u pitanju osmišljavanje ambijenata za fotografisanje vašeg proizvoda. Za vas možemo uraditi fotografije za katalog, društvene mreže ili promotivni materijal, kao i kratke video formate za IGTV ili YouTube kanal.
Višegodišnje iskustvo u stvaranju ambijenata za snimanja i fotografske setove omogućilo mi je da svakom Instagram, Facebook i blog postu pristupim profesionalno i da od svakog ambijenta napravim fotografiju kao iz časopisa. Želite li da vam pomognemo da na najbolji način predstavite svoje proizvode?

PROMOCIJA NA NAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA

Otvarate novu radnju, imate novu kolekciju, nov proizvod ili novu uslugu? Jeeej za vas! Kako da informacija o svim ovim novinama stigne do velikog broja ljudi, koji su pritom „ovisnici“ o lepim enterijerima i proizvodima za iste? Tu uskačemo mi! Ako nam se zaista dopadaju Vaši proizvodi i uklapaju se u našu enterijersku priču – voleli bismo da vam pomognemo. Na Instagramu nas prati više od 50.000 ljudi, na Facebook-u više od 20.000, naš sajt mesečno poseti između 20 i 30.000 ljudi, a svi oni imaju jednu zajedničku osobinu – obožavaju lep enterijer. Do sada smo sarađivali sa firmama: Jysk, Ikea, Roma company, Kare, Pepco, Nespresso, Daikin, Visa, Tehnocentar Mag, Twiga Pattern Bazaar, itd.
Želite li i vi svoje proizvode da predstavite našoj publici u najboljem svetlu?

POGLEDAJTE PROMOCIJE KOJE SMO OSMISLILI DO SADA…

Želite li video materijal?

Kratke forme poput IGTV-ja ili video klipova za naš YouTube kanal su takođe materijal koji možemo da osmislimo, organizujemo i snimimo za vas.

Pogledajte kako smo npr promovisali Jysk kolekciju nameštaja i dekoracije za radni
prostor kroz IGTV – OVDE.

Za više informacija o ovakvoj saradnji

OSMIŠLJAVANJE SCENOGRAFIJE

Pravite katalog za nove proizvode, fotografišete ih za svoje društvene mreže ili u neke druge svrhe? Za vas možemo osmisliti i dekorisati ambijent u kojem će vaš proizvod zablistati i predstaviti se kupcima na najbolji način. Posao koji sam obožavala dok sam radila u korporaciji i koji sam radila punih 7 godina nastavljam da radim i u Marinoj ENTERIJERNICI.
Pogledajte kako smo uredili repliku stana A BLOKA na Novom Beogradu u izložbenom salonu Emmezeta.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE (instagram profil Forma Ideale) - ZA KOJE SMO RADILI SCENOGRAFIJU

Želite li da osmislimo idealan ambijent za vaš proizvod ili uslugu?

ZDRAVO!

Ja sam Mara, a ovo je moj online studio za dizajn i dekoraciju enterijera. Sa svojim timom pomažem svima koji žele lepo dizajniran prostor, a mislili su da to ne mogu da priušte!
Dobrodošli!

NEWSLETTER

Prijavite se i dobićete besplatan e-book i savete iz Enterijernice u svom inbox-u.