NEWSLETTER

Prijavite se i dobićete besplatan VODIČ ZA DEKORACIJU DOMA, kao i Marine savete, aktuelne omiljene stvari i ideje za uređenje doma u svom inboxu.

USLUGE PROMOCIJE (ZA FIRME)

KONTAKTIRAJTE NAS ZA CENU

Ako ste firma, mala ili velika, želite da promovišete proizvod, uslugu, kolekciju – možemo da vam pomognemo, bilo da je u pitanju promocija na našim društvenim mrežama i blogu bilo da je u pitanju osmišljavanje ambijenata za fotografisanje vašeg proizvoda. Za vas možemo uraditi fotografije za katalog, društvene mreže ili promotivni materijal, kao i kratke video formate za IGTV ili YouTube kanal.
Višegodišnje iskustvo u stvaranju ambijenata za snimanja i fotografske setove omogućilo mi je da svakom Instagram, Facebook i blog postu pristupim profesionalno i da od svakog ambijenta napravim fotografiju kao iz časopisa. Želite li da vam pomognemo da na najbolji način predstavite svoje proizvode?

[logoshowcase slides_column="4" arrows="false" speed="3500"]

PROMOCIJA NA NAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA

Otvarate novu radnju, imate novu kolekciju, nov proizvod ili novu uslugu? Jeeej za vas! Kako da informacija o svim ovim novinama stigne do velikog broja ljudi, koji su pritom „ovisnici“ o lepim enterijerima i proizvodima za iste? Tu uskačemo mi! Ako nam se zaista dopadaju Vaši proizvodi i uklapaju se u našu enterijersku priču – voleli bismo da vam pomognemo. Na Instagramu nas prati više od 50.000 ljudi, na Facebook-u više od 20.000, naš sajt mesečno poseti između 20 i 30.000 ljudi, a svi oni imaju jednu zajedničku osobinu – obožavaju lep enterijer. Do sada smo sarađivali sa firmama: Jysk, Ikea, Roma company, Kare, Pepco, Nespresso, Daikin, Visa, Tehnocentar Mag, Twiga Pattern Bazaar, itd.
Želite li i vi svoje proizvode da predstavite našoj publici u najboljem svetlu?

POGLEDAJTE PROMOCIJE KOJE SMO OSMISLILI DO SADA…

Želite li video materijal?

Kratke forme poput IGTV-ja ili video klipova za naš YouTube kanal su takođe materijal koji možemo da osmislimo, organizujemo i snimimo za vas.

Pogledajte kako smo npr promovisali Jysk kolekciju nameštaja i dekoracije za radni
prostor kroz IGTV – OVDE.

Za više informacija o ovakvoj saradnji

OSMIŠLJAVANJE SCENOGRAFIJE

Pravite katalog za nove proizvode, fotografišete ih za svoje društvene mreže ili u neke druge svrhe? Za vas možemo osmisliti i dekorisati ambijent u kojem će vaš proizvod zablistati i predstaviti se kupcima na najbolji način. Posao koji sam obožavala dok sam radila u korporaciji i koji sam radila punih 7 godina nastavljam da radim i u Marinoj ENTERIJERNICI.
Pogledajte kako smo uredili repliku stana A BLOKA na Novom Beogradu u izložbenom salonu Emmezeta.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE (instagram profil Forma Ideale) - ZA KOJE SMO RADILI SCENOGRAFIJU

Želite li da osmislimo idealan ambijent za vaš proizvod ili uslugu?

ZDRAVO!

Ja sam Mara, a ovo je moj online studio za dizajn i dekoraciju enterijera. Sa svojim timom pomažem svima koji žele lepo dizajniran prostor, a mislili su da to ne mogu da priušte!
Dobrodošli!

NEWSLETTER

Prijavite se i dobićete besplatan e-book i savete iz Enterijernice u svom inbox-u.